UPDATE

Doorstart crowdfunding voordekunst :

20.09.1018 - 20.10.2018

Vanaf 20 september kun je weer doneren!
Alle donaties blijven staan (mits de donateurs dat willen)
De publicatie & het crowdfunding project gaan gewoon door, maar zijn tijdelijk even gepauseerd.

Vanaf 20 september zullen er weer berichten en oproepen geplaats worden en als het crowdfunding project geslaagd is, wordt de publicatie nog steeds (eind) november 2018 gepresenteerd.Hieronder de link voor de aankondiging :

https://www.voordekunst.nl/projecten/7634-het-licht-amp-het-duister-ingrid-simons-1

En hieronder wat uitgebreidere informatie :


Beste donateur van 'Het Licht & Het Duister', 

In overleg met ons is door de projectmaker Ingrid Simons besloten om de crowdfunding van Het Licht & Het Duister - Ingrid Simons' te pauzeren, en op 20 september hervatten. 

Hieronder tref je de persoonlijke toelichting van Ingrid:

Beste donateurs, 

Ten eerste enorm bedankt voor jullie ondersteuning, jullie enthousiasme en de mooie teksten, die jullie bij voordekunst hebben geschreven! Dat waardeer ik enorm! En natuurlijk ook voor jullie vertrouwen in dit project! Het gaat een heel bijzondere publicatie & document worden!
Wel is er op korte termijn iets veranderd, waarover ik jullie wil informeren. In overleg met voordekunst heb ik besloten om dit crowdfunding project tijdelijk te pauzeren in verband met het aanvragen van een bijdrage van bkkc voor deze publicatie. Als deze gehonoreerd wordt, zijn we 30 % dichter bij ons doel! Helaas duurt dit traject 3 weken en zal het crowdfunding project in deze periode, op een activatiepagina na, offline zijn. Verder blijft alles hetzelfde. Het crowdfunding project gaat daarna gewoon door en is vanaf 20 september weer online. Het wordt ook verlengd tot en met 20 oktober, zodat de kansen van realisatie alleen maar groter worden. Natuurlijk wel mijn excuses voor het ongemak. 

Ik hoop, dat je mij wilt blijven steunen. Als je hiermee akkoord bent, hoef je niets te doen, je donatie blijft dan staan. Mocht je bezwaar hebben, kun je contact opnemen met voordekunst.  

Ik hoop dat we in november samen kunnen proosten op de publicatie “Het Licht & Het Duister”!

Hartelijke groet, Ingrid

We hopen dat u uw donatie wilt laten staan. Mocht u bezwaar hebben tegen de pauzering van dit project, laat het ons dan vooral weten. 

Hartelijke groet,

voordekunst  

Reacties

Populaire posts van deze blog